Quantcast

Έτσι θα μοιάζει το 3 Body Problem του Netflix από τους δημιουργούς του Game of Thrones

Έχουμε πρώτο trailer αλλά κρατάμε μικρό καλάθι, γιατί David Benioff και D.B. Weiss είναι αυτοί

THE NERDSTREAM

21 Ιουνίου 2023

Πέρασαν ήδη 3 χρόνια, φίλες και φίλοι, απ’ όταν ανακοινώθηκε ότι το Netflix προσέλαβε τους David Benioff και D.B. Weiss για να καταστρ- εεε διασκευάσουν ένα ακόμα genre λογοτεχνικό έπος μετά το Game of Thrones. Το Three-Body Problem, ένα από τα πιο φιλόδοξα λογοτεχνικά έργα επιστημονικής φαντασίας του 21ου αιώνα, το επικό μυθιστόρημα του Liu Cixin, επρόκειτο να αποκτήσει την τηλεοπτική μεταφορά του.

Η σειρά θα καλύψει σταδιακά ολόκληρη την τριλογία του Remembrance of Earth’s Past, αρχίζοντας με το The Three-Body Problem και συνεχίζοντας με τα The Dark Forest και Death’s End, τα οποία αφηγούνται την επαφή της ανθρωπότητας με έναν εξωγήινο πολιτισμό. Στο μεταξύ, θυμίζουμε ότι στις αρχές του 2023 κυκλοφόρησε και μια κινέζικη σειρά βασισμένη στο έργο, η οποία πήρε πολύ καλές κριτικές στην Κίνα.

Τώρα, έχουμε επιτέλους το πρώτο υλικό από τη σειρά του Netflix που έρχεται Ιανουάριο του 2024. Τσεκάρετε παρακάτω, αλλά κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί θυμάστε πώς πήγε το Game of Thrones από ένα σημείο και μετά:

Best of internet