Quantcast

Οι 40 καλύτερες ατάκες του Chandler Bing, μπας και βοηθήσουν να κάνετε cope με τον θάνατο του Matthew Perry

Τα Φιλαράκια δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια

THE NERDSTREAM

29 Οκτωβρίου 2023

Είναι δυνατόν να ασχοληθούμε με κάτι άλλο σήμερα που έφυγε από την ζωή ο Matthew Perry; Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν τρομερά δύσκολο, όχι μόνο γιατί τα Friends έχουν εγγραφεί στο πολιτισμικό DNA μας από τα 90s κι έπειτα, αλλά κι επειδή ο Chandler Bing, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο Perry για 10 χρόνια, ήταν με διαφορά ό,τι καλύτερο είχε να δώσει η σειρά.

Προφανώς ταυτιζόμασταν με τον geeky, σαρκαστικό, ειρωνικό και σαρδόνιο τρόπο που αντιμετώπιζε τα πράγματα και την ζωή ο Chandler, κι εκεί είναι που οι σεναριογράφοι της σειράς David Crane και Marta Kaufman έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους (ακόμα και στις πιο κακογραμμένες σεζόν των Friends). Οι ατάκες του Chandler που μας στιγμάτισαν ήταν λοιπόν πολλές, πάρα πολλές.

Μιας και σήμερα αποχαιρετούμε τον transponster της καρδιάς μας, περιμένοντας μέχρι τις 15.30 που θα στηθούμε ξανά μπροστά από την τηλεόραση μετά το φαγητό για να βάλουμε Star Channel και να μας τα σκάσουν όλα τα φίλινγκς της πρώτης θέασης χωρίς τον Matthey Perry στη ζωή, διαλέγουμε τις 40 καλύτερες ατάκες που μας χάρισε ο Chandler:

Best of internet