Quantcast

Spinoff με Gustavo Fring θέλει ο Giancarlo Esposito, τώρα που δεν υπάρχει πια Better Call Saul

Για κάποιο λόγο φαίνεται να πιστεύει πως είναι μια πολύ καλή ιδέα

THE NERDSTREAM

18 Ιανουαρίου 2024

Ήταν πολύ σπάνιο αυτό που κατάφερε το Better Call Saul, φίλες και φίλοι. Όχι μόνο κατάφερε να αποδείξει πως το spinoff του Breaking Bad ήταν μια καλή ιδέα, κόντρα στην ιστορική εμπειρία που λέει ότι δεν χρειάζεται κάθε σειρά να διακλαδώνεται σε 26 διαφορετικές κατευθύνσεις, αλλά αποδείχτηκε μάλιστα και *ΚΑΛΥΤΕΡΟ* από την original σειρά (fight us in the comments), κάτι που δυστυχώς δεν αναγνώρισαν ούτε φέτος τα βραβεία Emmy αφήνοντας το Better Call Saul με 0 νίκες σε 53 υποψηφιότητες.

Βέβαια, το ότι συνέβη μια φορά δεν σημαίνει ότι θα συμβαίνει και συνέχεια. Κι αυτό μάλλον είναι κάτι που πρέπει να το ακούσει πρώτα ο κατά τ’ άλλα λατρείας Giancarlo Esposito, ο οποίος πρόσφατα μίλησε στο Variety και δήλωσε πως είναι φουλ ψημένος για ένα τηλεοπτικό spinoff με τον Gustavo Fring, μιας και το Better Call Saul ολοκληρώθηκε και για πρώτη φορά από το 2008 είμαστε χωρίς Breaking Bad-related σειρά στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Να σημειώσουμε βέβαια πως ο Vince Gilligan, δημιουργός των δύο σειρών, δεν έχει τέτοια σχέδια, αφού αυτήν την στιγμή δουλεύει πάνω σε μια νέα sci-fi σειρά για την οποία έχει ήδη κλείσει συμφωνία 2 σεζόν με το Apple TV (και στην οποία θα πρωταγωνιστεί η Rhea Seehorn του BCS). Αν μας ρωτάτε, θεωρούμε πολύ καλό για τον Gilligan να συνεχίσει με άλλα πρότζεκτ στην τηλεοπτική του καριέρα από εδώ και πέρα. Το BCS ήταν μια εξαιρετικά ευχάριστη εξαίρεση στον κανόνα, αλλά δεν χρειάζεται να δοκιμάσουμε ξανά τα όριά του.

Best of internet