Quantcast
THE STREAM

Θύμα του καύσωνα έπεσε χασισοφυτεία στην Ηλεία που έμεινε απότιστη και ξεράθηκε

Κι εμείς έχουμε σκοτώσει φυτά αλλά όχι κι 120 μαζί


THE NEWSROOM · 3 Αυγούστου 2023

Δεν υπάρχει καλλιέργεια που να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τον καύσωνα. Η απόδειξη γι’αυτό είναι μια μικρή χασισοφυτεία της Ηλείας που εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ. Η φυτεία, η οποία βρίσκεται στη Χαριά του δήμου Πύργου, φαινόταν στα κακά της τα χάλια.

Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν 120 αφημένα στην τύχη τους και κακοποτισμένα, με αποτέλεσμα να καούν από τον καύσωνα. Καλλιεργητής δε βρέθηκε και είναι λογικό, διότι θα έπρεπε να ακούσει και επικριτικά σχόλια για την ελλιπή φροντίδα που παρείχε στα φυτά.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Εντοπίστηκαν χθες το πρωί, σε δασική έκταση σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου εκρίζωσαν και κατέσχεσαν 120 δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων ξεπερνούσε το ένα μέτρο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.»

Να προσέχετε τα φυτά σας το καλοκαίρι, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Best of internet