Quantcast
THE STREAM

Με συναυλία της Παπαρίζου ασχολούνταν ο Δήμος Λάρισας 3 μέρες πριν πλημμυρίσει η πόλη

Κάποιοι άνθρωποι έχουν σοβαρές προτεραιότητες στη ζωή


THE NEWSROOM · 15 Σεπτεμβρίου 2023

Δε θα πούμε ψέματα, το ότι ο Γιώργος ο Λιάγκας μπορεί να παριστάνει τον δημοσιογράφο που ελέγχει την εξουσία είναι ξεκάθαρα σημάδι του πόσο χαμηλά έχει πέσει η χώρα. Εδώ βέβαια δεν έχουμε να κάνουμε με μια αποκάλυψη που κάνει να τρίζουν τα θεμέλια του κράτους, αλλά με μια αποκάλυψη που δείχνει πόσο τρία πουλάκια κάθονται είναι τα διάφορα επίπεδα του κράτους και στη συγκεκριμένη περίπτωση, της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Για να μη μακρηγορούμε, σήμερα το πρωί η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε ένα έγγραφο (υπάρχει και στη Διαύγεια) που δείχνει το mood της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων στη συνεδρίαση που έγινε την Τρίτη 5/9, μία μέρα πριν τη μεγάλη βροχή της κακοκαιρίας Daniel – υπενθυμίζουμε ότι εκείνη τη μέρα πλημμύρισε ο Βόλος. Στην ίδια τη Λάρισα η πλημμύρα θα ερχόταν λίγες μέρες αργότερα (πχ, στις 7/9 το 112 είχε στείλει μήνυμα στην Λάρισα), αλλά σε κάθε περίπτωση ήταν γνωστό ότι έρχεται ισχυρή κακοκαιρία κι ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Την Παρασκευή 8/9, το φούσκωμα του Πηνείου είχε αρχίσει να βυθίζει αρκετές περιοχές της Λάρισας και τα πράγματα θα γίνονταν ακόμα χειρότερα.

Αυτό καθόλου δε χάλασε της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία συνέχισε ακάθεκτη να σχεδιάζει την ετήσια Εμποροπανύγυρη της Λάρισας για το 2023. Όπως λέει η σχετική απόφαση, η αναβάθμιση της Εμποροπανήγυρης σε πανελλαδικό γεγονός χρειάζεται γκράντε σκηνικά, όπως μια συναυλία της Έλενας Παπαρίζου.

«Η ετήσια εμποροπανήγυρη της Λάρισας διοργανώνεται και φέτος σύμφωνα με τον «Κανονισμό διοργάνωσης και λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης Λάρισας» ο οποίος εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 395/22-8-2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Στον Κανονισμό προβλέπεται η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων που αποσκοπούν στην αναβάθμισή της. Η στρατηγική του Δήμου Λαρισαίων είναι να μετεξελίξει το «Παζάρι Λάρισας» σε μια διοργάνωση που θα προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά στο φετινό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων περιλαμβάνεται η συναυλία με την Έλενα Παπαρίζου το Σάββατο 23-9-2023

Η συναυλία, η οποία θα γινόταν στις 23 Σεπτεμβρίου, θα κόστιζε 62.500 ευρώ με όλα τα περιφερειακά της έξοδα. H Επιτροπή αποφάσισε την έγκριση του σχετικού κονδυλίου:

Όπως φαντάζεστε, η Εμποροπανήγυρη (όπως και η συναυλία) ματαιώθηκε γιατί αυτή τη στιγμή η Λάρισα έχει σοβαρότερα προβλήματα. Το ακόμη πιο σουρεαλιστικό είναι ότι ακόμη κι αυτή η απόφαση πάρθηκε μόλις 18 μέρες πριν τη συναυλία, όμως ο ντόρος που έγινε μετά την εκπομπή οδήγησε την σχετική εταιρεία παραγωγής να δηλώσει ότι ουδέποτε δεν εστάλη ή ελήφθη πρόταση για συναυλία.

«Η εταιρεία παραγωγής Galaxias Live προς αποφυγή οποιαδήποτε παρερμηνείας ύστερα από ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο δήμος Λάρισας ενέκρινε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου την περίοδο που η Θεσσαλία δοκιμάζεται τόσο σκληρά και ζει ζοφερές καταστάσεις, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε εστάλη πρόταση για διεξαγωγή συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου αυτή την περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει βιβλική καταστροφή.»

Να πούμε εδώ επίσης ότι ο Λιάγκας δεν έχασε την ευκαιρία να πει την ώρα της εκπομπής ότι η Παπαρίζου είναι φίλη του.

Best of internet