Quantcast
THE STREAM

Αλμυρός Βόλου: Πρόβατα τρώνε 300 κιλά φαρμακευτική κάνναβη, την ακούνε στερεοφωνικά

Πρόβατα μερακλήδες έκαναν επιδρομή στο κατάλληλο θερμοκήπιο


THE NEWSROOM · 22 Σεπτεμβρίου 2023

Γλίτωσαν από τις πλημμύρες, αλλά τις εξαφάνισαν τα ζωντανά. Αναφερόμαστε στις καλλιέργεις ενός θερμοκηπίου φαρμακευτικής κάνναβης στον Αλμυρό Βόλου, το οποίο δέχτηκε ντου από δύο κοπάδια πρόβατα. Πριν οι ιδιοκτήτες του θερμοκηπίου καταφέρουν να τα διώξουν, τα πρόβατα έφαγαν περίπου 300 κιλά φαρμακευτικής κάνναβης και έγιναν high as fuck. Το ενδιαφέρον είναι ότι ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας έχει κι αυτός κέφια μετά το τσιμπούσι.

Όπως είπε:

«Εγώ είμαι καλά, αλλά τα πρόβατα είναι καλύτερα, γεμάτα τρέλα και κορδέλα

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τ0ν ιδιοκτήτη της καλλιέργειας, Γιάννη Μπουρούνη, το εν λόγω θερμοκήπιο είναι η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Μιλώντας δε στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης, σημείωσε ότι τα πρόβατα την έπεσαν στο 20% της παραγωγής που τη γλίτωσε από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Το υπόλοιπο 80% καταστράφηκε. Αυτό βέβαια δεν τον έκανε να αντιπαθήσει τα πρόβατα:

«Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα.

Eίμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά.»

Επιβεβαίωσε δε ότι την άκουσαν γάμα τα:

«Δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά από τα κατσίκια κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά.»

Best of internet