Quantcast
THE STREAM

Για διακίνηση ναρκωτικών μπουζουριάστηκε διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών στον Πειραιά

Πήραν τον άνθρωπο με το καλύτερο βιογραφικό


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2023

Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση ήταν ο διοικητής του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά, αγαπητές φίλες και φίλοι. Ο αξιωματικός του Λιμενικού ήταν ένα από τα 10 άτομα που συνελήφθησαν σήμερα μετά από έρευνα της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για εμπλοκή σε οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης κόκας. Συνολικά συνελήφθησαν δύο λιμενικοί.

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας εκ των δύο λιμενικών είναι πλωτάρχης στον βαθμό, διοικητής ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιώς και ήταν και προϊστάμενος της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, μιας υπηρεσίας που υπάρχει από το 2008. Ο άλλος ήταν σημαιοφόρος στον βαθμό και είχε στην κατοχή του 8 κιλά συνολικά. Οι αστυνομικοί των Εσωτερικών Υποθέσεων βρήκαν ότι οι συλληφθέντες παραβίασαν τις σφραγίδες του χημείου για να βουτήξουν την κλεμμένη κόκα η οποία θα πήγαινε για καύση.

 

 

Όπως θα περίμενε κανείς, η κοκαΐνη βρισκόταν από τις ποσότητες που κατά τα άλλα κατάσχονταν στο λιμάνι του Πειραιά. Έτσι, ένα μέρος από τα κατασχεμένα (όχι ακριβώς μικρό) μπορούσε πολύ χαλαρά να επιστρέψει στην αγορά και να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Η δε έρευνα συνεχίζεται, ενώ σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μέλη του κυκλώματος είναι και 3 άτομα που βρίσκονται ήδη στη φυλακή.

Αυτοί οι 3 σίγουρα δε θα πάθουν κάτι που να τους κάνει εντύπωση, αν μη τι άλλο.

 

Best of internet