Quantcast
THE STREAM

Λαμία: Τοπικός Grinch πάρκαρε σε διάβαση ΑμΕΑ, κουτούλησε Δημοτικό Αστυνομικό επειδή έφαγε κλήση

Combo breaker από οργισμένο Λαμιώτη


THE NEWSROOM · 22 Δεκεμβρίου 2023

Στο κέντρο της Λαμίας εμφανίστηκε φέτος η ενσάρκωση του Πνεύματος των Χριστουγέννων. Αναφερόμαστε σε έναν 65χρονο που χτες το βράδυ της Πέμπτης  21 Δεκεμβρίου πάρκαρε το βαν του κοντά στα δικαστήρια της πόλης. Η κρίσιμη λεπτομέρεια ήταν ότι έβαλε το βαν πάνω στη διάβαση πεζών της οδού Λεωσθένους, από όπου εξυπηρετείται και η διάβαση αναπήρων.

Όταν τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας είδαν την παράβαση γύρω στις 7 το απόγευμα του έκοψαν κλήση, όμως ο ηλικιωμένος άνδρας δεν ψήθηκε να το αφήσει αυτό αναπάντητο. Έτσι, έκατσε να περιμένει εκεί γύρω για να τους ζητήσει το λόγο. Όταν τελικά η Δημοτική Αστυνομία ξαναπέρασε από το σημείο άρχισε να τους βρίζει. Μάλιστα, όταν του υπέδειξαν την διαβάση αναπήρων τους απάντησε το εξής αφοπλιστικό:

«Βλέπεις πουθενά εδώ γύρω να κυκλοφορεί κανένας ανάπηρος;»

Κι επειδή η ατάκα αυτή ζητάει το κάτι παραπάνω, άρπαξε τον αστυνομικό από το μπουφάν και τον κουτούλησε στο μέτωπο. Κάπου εκεί επενέβη η ομάδα ΔΙΑΣ, οι άνδρες της οποίας τον βούτηξαν και τον πήγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου και διανυκτέρευσε γλυκά. Επίσης, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για βία κατά υπαλλήλων και απλή σωματική βλάβη. Τώρα, αναμένει να οριστεί τακτική δικάσιμος.

Φαίνεται υπέροχος άνθρωπος, δε θα το λέγατε κι εσείς;

 

 

Best of internet