Quantcast
THE STREAM

Πόλεμο στους άλλους μετεωρολόγους για μούφα χιόνια κήρυξε ο Γιάννης Καλλιάνος

Ξεκίνησε ο φετινός μετεωρολογικός πόλεμος


THE NEWSROOM · 10 Ιανουαρίου 2024

Μετά το πρώτο σημαντικό beef γενικά, ήρθε και το πρώτο beef μεταξύ μετεωρολόγων. Ο χώρος της μετεωρολογίας ζει τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες κόντρες μεταξύ των επιστημόνων, καθώς ο καθένας από αυτούς προσπαθεί να κηρύξει την Αλήθεια για τον καιρό από το προφίλ του, κάτι που σημαίνει ότι καταλήγουν να πλακώνονται για το ποιος θα πέσει μέσα ή ποιος τα είπε καλύτερα.

Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο φετινό beef δεν έχει δράκους όπως το περσινό, όμως σε αυτά ό,τι πάρεις καλό είναι. Ο άνθρωπος που τράβηξε πρώτος το μετεωρολογικό σπαθί είναι ο γνωστός για την ταπεινότητα του, αλλά και τη λατρεία του για χαλασμένα ορθόδοξα υδραυλικά Γιάννης Καλλιάνος. Ο βουλευτής της ΝΔ κήρυξε τον πόλεμο στους μετεωρολόγους που έλεγαν ότι θα χιονίσει και μέσα στην Αθήνα:

«Προς γνώση και συμμόρφωση όλων όσοι έσπευσαν -για άλλη μια φορά- να ενημερώσουν εδώ και μέρες ότι το Σάββατο στην Αττική θα χιονίσει πολύ χαμηλά και ότι θα έρθει “πολικός αρμαγεδώνας“, σας ενημερώνω ότι οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στο νομό από τα 450-500 μέτρα και υψηλότερα.

Στο Πήλιο και στην Εύβοια θα χιονίσει σίγουρα πιο πυκνά και περίπου από τα ίδια υψόμετρα και πάνω. Επίσης, από τα 500 μέτρα περίπου, θα χιονίσει πρόσκαιρα και στη Φθιώτιδα και στη Βοιωτία, ενώ στην Κρήτη οι χιονοπτώσεις θα εκδηλώνονται από τα 900-100 μέτρα και υψηλότερα.»

Το ζουμερό κομμάτι του diss είναι εδώ:

Ανακεφαλαιώνοντας. Σεβαστείτε την επιστήμη που υπηρετείτε. Αν έχετε τόση ανάγκη να ακουστεί το όνομά σας ρισκάροντας και δίνοντας λανθασμένες πληροφορίες, μπορείτε να κάνετε αίτηση σε κάποιο τηλεοπτικό show και όχι να ενημερώνετε δημόσια την κοινωνία, είτε ως επαγγελματίες Μετεωρολόγοι, είτε ως ερασιτέχνες.»

Αλλά και τα σπέκια στους legit μετεωρολόγους (σύμφωνα με τον ίδιο):

Συγχαρητήρια ειλικρινή στους συναδέλφους που κράτησαν μικρό καλάθι και δεν επιχείρησαν να δώσουν λεπτομέρειες όταν δεν ήταν σίγουροι. Συγχαίρω ειδικά τον κύριο Ζιακόπουλο ο οποίος εξήγησε από νωρίς ότι δεν αναμένεται κάτι σοβαρό στην Αττική και “κράτησε μικρό καλάθι”.»


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΧΙΟΝΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΞΥΛΟ.

Best of internet