Quantcast
THE STREAM

Καθόλου τυχαία η συνάντηση Μητσοτάκη με το ζευγάρι που αγόρασε σπίτι, απλά υπήρχαν σε προεκλογικό βίντεο ΝΔ

Πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο αφού


THE NEWSROOM · 16 Ιανουαρίου 2024

Να συναντά τον Μητσοτάκη φαίνεται ότι είναι το ριζικό ενός ζευγαριού που μένει στο Γαλάτσι, αγαπητές φίλες και φίλοι. Αναφερόμαστε στην Ραφαέλα Καπούλα και τον Σπύρο Θεοδωρακάτο, οι οποίοι αγόρασαν σπίτι με δάνειο μέσω του κυβερνητικού προγράμματος «Σπίτι μου».

Πριν αγοράσουν το σπίτι τους στο Γαλάτσι, ο 31χρονος και η 29χρονη νοίκιαζαν. Προφανώς, η στεγαστική αναβάθμιση του ζεύγους σχολιάστηκε από τον πρωθυπουργό, ο οποίος τους επισκέφτηκε για να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τη μεγάλη επιτυχία του προγράμματος της ΝΔ. Όπως είπε ο Κ. Μητσοτάκης:

«Να μπορείς να καταλήγεις να πληρώνεις λιγότερα από ό,τι θα πλήρωνες για το ενοίκιο, αλλά να είναι το δικό σου σπίτι, το οποίο θα σου μείνει τελικά, αυτή ήταν νομίζω η μεγάλη καινοτομία του προγράμματος.»

Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι οι νέοι ιδιοκτήτες δεν συνάντησαν για πρώτη φορά τον Μητσοτάκη. Τον είχαν συναντήσει και τον Μάιο του 2023, όταν είχαν συμμετάσχει στην προεκλογική συζήτηση της Νέας Δημοκρατίας για την οικονομία που έγινε στα Ναυπηγεία της Ελευσίνας. Εκεί τα δυο τους έλεγαν για το ίδιο πρόγραμμα, το οποίο μάλιστα τους άρεσε πάρα πολύ.

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω συζήτηση ήταν ένα μάλλον πριβέ ιβέντ:

Δε θέλουμε να πάει το μυαλό σας στο πονηρό και να υπονοήσουμε ότι είναι τίποτε βαφτιστήρια της Ντόρας, εμάς πολύ μας αρέσουν οι αθώες συμπτώσεις σε αυτή τη ζωή.

 

Best of internet