Quantcast
THE STREAM

Κατά λάθος είχε βρεθεί σε χαρτοπαικτική λέσχη ο Θέμης Αδαμαντίδης, αποφάσισε το δικαστήριο

Πονάτε χέιτερς;


THE NEWSROOM · 10 Απριλίου 2024

Απαλλαγή από την υπόθεση της κρυφής χαρτοπαικτικής λέσχης κέρδισε σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης. Ο κ. Αδαμαντίδης είχε συλληφθεί σε DIY χαρτοπαιχτάδικο σε σπίτι της Κυψέλης τον Φεβρουάριο του 2021.

Όπως φαίνεται, κάποιος γείτονας είχε καταγγείλει ότι δεκάδες άτομα έχουν μαζευτεί στο σπίτι και κάμουν τη φάση τους. Υπενθυμίζουμε ότι τον Φεβρουάριο του ’21 υπήρχε ακόμη lockdown και όπως καταλαβαίνετε, οι άνθρωποι εκεί δεν ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για την τήρηση των μέτρων για τον κορώνα. Οι αστυνομικοί είχαν συλλάβει 18 άτομα και ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε φάει 300 ευρώ πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων κατά της πανδημίας.

Σήμερα όμως ήταν μια άλλη μέρα και ο Θέμης Αδαμαντίδης κάπως κατάφερε να αποδείξει ότι δεν είχε καμία σχέση με τη χαρτοπαιξία. Πιο συγκεκριμένα, το δικαστήριο ότι είχε πάει εκεί για να συναντήσει έναν φίλο του, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Ο ίδιος έλειπε λόγω ίωσης, αλλά η απόφαση είναι απόφαση.

Όπως είπε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη:

«Πρόκειται για μία υπόθεση την περίοδο του κορωνοϊού για κάποια παραβίαση διατάξεων σχετικά με τυχερά παίγνια, θα αποδειχθεί ότι όχι μόνο δεν υπήρχαν τυχερά παίγνια, αλλά δεν είχε καμία εμπλοκή ο εντολέας μου. Ήταν τυχαία η είσοδος του στον χώρο.»

Αποδεχτείτε ότι απλά τον είχε καρφώσει μάτι.

Best of internet