Quantcast
THE STREAM

Τις δικές τους juicy θεωρίες για τη σκόνη κέρασαν Γρηγόρης Πετράκος και Θεοφανία Παπαθωμά

Έλειπε αυτό το content από τη σημερινή συζήτηση για την εισβολή της Σαχάρα στον ουρανό της Αθήνας


THE NEWSROOM · 24 Απριλίου 2024

Κάποιος έπρεπε να το κάνει, αγαπητές φίλες και φίλοι. Εκεί που εσείς το παίζετε Ντένις Βιλνέβ ανεβάζοντας τις ίδιες και τις ίδιες φωτογραφίες της πορτοκαλί Αθήνας, οι μαχητές της αλήθειας ήρθαν να σας σώσουν από το αφρικάνικο σανό που μας ταΐζουν.

Αυτοί είναι η ηθοποιός Θεοφανία Παπαθωμά και ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, οι οποίοι μάλιστα ήταν και ζευγάρι μέχρι τον Δεκέμβριο που μας πέρασε (αν μη τι άλλο, ταιριάζουν). Χρησιμοποιώντας το Insta και το FB αντίστοιχα, οι δύο γκουρού της μετεωρολογίας μας κέρασαν λίγη αλήθεια για αυτό που συνέβη.

Καταρχάς, η κ. Παπαθωμά είπε ανοιχτά ότι κάποιοι προσπαθούν να μας δηλητηριάσουν, δηλαδή ότι η σκόνη είναι λίτεραλι δηλητηριώδεις χημικές ουσίες:

«Μας σκοτώνουν! Και ενώ εσύ ονειρεύεσαι, παλεύεις κι αγωνίζεσαι να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, κάποιοι προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη. Πείτε μας πώς να καθαρίσουμε τα βαρέα μέταλλα που μας ψεκάζουν, από τον οργανισμό!»

Στη συνέχεια το έκανε edit σε κάτι πιο επιστημονικοπρεπές:

«Ωραίο ΕΦΕ! Mα τι φίλτρα χρησιμοποιούν; Μόλυβδο και αρσενικό! Απεφάνθη το εργαστήριο κλιματολογίας και ατμοσφαιρικού περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα πιο τοξικά δηλητήρια για τον ανθρώπινο οργανισμό. Μας φροντίζουν…»

Ο Πετράκος να φανταστείτε τα είπε πιο μαζεμένα:

«Είναι φοβερό, άνθρωποι που ζουν 50, 60, 70 χρόνια στην Αθήνα και δεν έχουν δει ποτέ τους τέτοιο ουρανό, να πείθονται ότι αυτό που βλέπουν συμβαίνει επειδή φύσηξε. Λες και δεν είχε ξαναφυσήξει… Να μου πεις εδώ πίστεψαν πως μια νυχτερίδα δάγκωσε έναν Κινέζο κι έπρεπε να κλειστούμε στα καταφύγια 3 χρόνια για έναν θανατηφόρο ιό που για να δεις αν τον έχεις πρέπει να κάνεις τεστ…»


Καλά, δεν είναι φανταστικό ότι ήταν ζευγάρι; Κρίμα να μη δένονται άνθρωποι που ταιριάζουν τόσο πολύ.

Best of internet