Quantcast
THE STREAM

«Είπε για τη μανούλα μου» δήλωσε ο βουλευτής που κοπάνησε τον άλλο βουλευτή

Οργισμένος Έλληνας στιγμή


THE NEWSROOM · 25 Απριλίου 2024

Το παραδοσιακότερο ελληνικό casus belli φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από το ξυλοφόρτωμα του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου, σύμφωνα τουλάχιστον με τον ξυλοφορτωτή Κωνσταντίνο Φλώρο. Το αποτέλεσμα ήταν ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης να καταλήξει στο νοσοκομείο και ο πρώην Σπαρτιάτης στη ΓΑΔΑ όπου έμεινε όλη νύχτα περιμένοντας να απολογηθεί στην ανακρίτρια για το κακούργημα της επίθεσης σε βουλευτή, το οποίο τραβάει μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξη.

Το σκεπτικό του Φλώρου ήταν ότι ο Γραμμένος του έβρισε τη μανούλα, κάτι το οποίο ως γνωστόν σημαίνει αυτομάτως κεταμπού. Να πούμε εδώ πάντως ότι η οικογένεια του Φλώρου φαίνεται ότι έχει ένα ίσως ακόμη πιο μεγάλο beef με την πλευρά Βελόπουλου: Ο πατέρας του πρώην Σπαρτιάτη, ο οποίος έχει κάνει μήνυση στον κηραλοιφάρχη, υποστηρίζει ότι είχε ιδρύσει μαζί του την Ελληνική Λύση.

Το καλύτερο είναι ότι ο ίδιος απορεί για το ότι έχει δημιουργηθεί πολιτικό ζήτημα:

«Είναι μία προσωπική διένεξη που προκλήθηκε από τις απίστευτες χυδαιολογίες απέναντι στη μητέρα μου με ύβρεις, δεν έχει κάποια πολιτική διάσταση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνει πολιτικές διαστάσεις. Προκλήθηκε λόγω αυτού. Εγώ τη μητέρα μου όταν ακούω να τη βρίζει κάποιος, επειδή είναι ότι πιο ιερό έχω, θα κάνω τα πάντα για να το προστατεύσω αυτό. Λειτούργησα παρορμητικά ήταν μία ατυχής στιγμή, αν γερνούσα το χρόνο πίσω θα ήμουν σίγουρα πιο ήρεμος και πιο ψύχραιμος.

Ο πρώτος λόγος που γύρισα και πήγα από πίσω του ήταν γιατί ήθελα να μιλήσουμε, όμως κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη, γιατί δυστυχώς όλο το σκηνικό συνέχισε με τις ύβρεις. Δυστυχώς ήταν παρορμητικό, σίγουρα αν γυρνούσα το χρόνο πίσω αυτό θα το αντιμετώπιζα πολύ πιο ψύχραιμα

Αυτά σε δεύτερο χρόνο, γιατί χτες ήταν κάπως πιο πεισμένος ότι τα έκανε καλά:

«Μια χαρά είναι, δεν έπαθε κάτι, απλά τον έριξα. Όταν κάποιος μου βρίζει τη μητέρα, δε μετανιώνω για οτιδήποτε κάνω.»

Αυτό δηλαδή, αλλά σε οργισμένο ελληνικό κόντεξτ:

Προς το παρόν, θα πρέπει να περιμένει την απόφαση της ανακρίτριας για το αν θα μείνει προσωρινά στη φυλακή ή αν θα απελευθερωθεί με όρους μέχρι να κριθεί το αν θα πάει σε δικαστήριο. Προς το παρόν, η ανακρίτρια φαίνεται ότι έχει στα χέρια της μόνο τις καταθέσεις των δύο βουλευτών και των μαρτύρων και όχι υλικό από τις κάμερες της Βουλής ή από το νοσοκομείο. Αυτό σημαίνει ότι ασχολείται με φράσεις όπως αυτές:

«Με χειρονομίες, με κ…δάχτυλα, μου έλεγε “εσένα θα σε γ…, εσένα και τη μανούλα σου και θα σας πάω με χειροπέδες μέσα“. Τι δουλειά έχουν αυτά στο κοινοβούλιο;»

«Βούλωσέ το εσύ σκουπίδι. Γ… τη μάνα σου. Εσένα θα σου γα… τη μανούλα, θα σε στείλω φυλακή με βραχιολάκια, θα το θυμάσαι παλιοπ…»

Την ίδια στιγμή, τα νέα για το πρώην κόμμα του δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά. Χτες, ο Άρειος Πάγος αποφάσισε ότι οι Σπαρτιάτες δε μπορούν να κατέβουν στις Ευρωεκλογές. Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ζητήσει να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των 11 βουλευτών του κόμματος για εξαπάτηση του κοινού, με το σκεπτικό ότι πραγματικό αφεντικό στο κόμμα δεν είναι ο Βασίλης Στίγκας, αλλά ο πολύ γνωστός σε όλους μας Ηλίας Κασιδιάρης.

 

Αν μη τι άλλο, δίνουν content.

 

Best of internet