Quantcast

Ο δημιουργός του Peaky Blinders ετοιμάζει θρίλερ με Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζέικ Τζίλενχαλ

Και με τον σκηνοθέτη του υπέροχου φετινού Patrick Melrose

THE NERDSTREAM

11 Σεπτεμβρίου 2018

Μπορεί ο πλανήτης να του χάρισε δόξα, χρήμα και αναγνώριση με την γιγάντια επιτυχία του Peaky Blinders εδώ και μερικά χρόνια, αλλά ο Steven Knight είναι πολύ πιο παλιά και πολυπράγμουσα καραβάνα απ’ όσο φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Αφήνοντας στην άκρη το mindblowing στοιχείο ότι ήταν ένας εκ των δύο δημιουργών του Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος, τα τελευταία 20 χρόνια ο Knight έχει γράψει τα σενάρια μερικών υπερ-τίμιων θρίλερ (όπως τα Dirty Pretty Things, Closed Circuit και Eastern Promises), ενώ παράλληλα έχει σκηνοθετήσει και το υπέροχο Locke με τον Τομ Χάρντι, επαναλαμβάνοντας τη συνεργασία τους έπειτα τόσο στο Peaky Blinders όσο και στο Taboo.

Πέρα από τις δύο ταινίες με σενάριό του που έρχονται μέσα στο ’18 (δηλαδή τα The Girl in the Spider’s Web και το Serenity), ο Knight καπάρωσε ένα ακόμα πρότζεκτ που μοιάζει εξαιρετικά πολλά υποσχόμενο. Για την ακρίβεια, όπως μας ενημέρωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, o 59χρονος Βρετανός ετοιμάζει ένα ψυχολογικό θρίλερ με τους Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και Τζέικ Τζίλενχαλ.

ΟΚ, προσπερνώντας το γεγονός ότι μάλλον θα είναι θρίλερ προφοράς παράξενων ονομάτων, τα πράγματα γίνονται ακόμα καλύτερα, αφού σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Edward Berger που έχει στο βιογραφικό του τρεις από τις πιο αγαπημένες μας σειρές των τελευταίων χρόνων, το Deutchland 83 και τα φετινά Patrick Melrose και The Terror.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω για την πλοκή της ταινίας ή για το πότε θα πρέπει να την περιμένουμε, αλλά υπολογίστε πως θα μας βρείτε πρώτους στη σειρά όταν κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες.

Best of internet