Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: Παπάς θέλει να χωρίσει την χαρτορίχτρα παπαδιά που ρίχνει συνέχεια ταρώ

ΕΧΩ ΤΑΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


THE NEWSROOM · 11 Δεκεμβρίου 2023

Για απιστία σκοπεύει να χωρίσει ένας παπάς την παπαδιά αγαπητές φίλες και φίλοι, αλλά όχι αυτή που νομίζετε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αρμόδιου επί του θέματος ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, το πρόβλημα του ιερέα ενός χωριού του Πύργου είναι ότι η σύζυγός του είναι κολλημένη με τα ταρώ (και διάφορες άλλες μορφές μαντικής).

Όπως είπε ο 16χρονος γιος του 57χρονου παπά στο ίδιο μέσο, πριν 4 χρόνια η μητέρα του άρχισε να κάνει παρέα με μια μύστισσα που μεταξύ άλλων ήταν και χαρτορίχτρα και κερομάντης (!). Η παπαδιά φαίνεται ότι κόλλησε με τα εν λόγω σπορ, κάτι που έβγαλε από τα ρούχα του τον παπά. Αφού προσπάθησε επί μακρόν να της κόψει τις παγανιστικές αυτές συνήθειες, αποφάσισε εντέλει να την κάνει από το σπίτι του και να δηλώνει σε όποιον ενδιαφέρεται να ακούσει ότι δε θέλει να συντηρήσει άλλο αυτόν τον γάμο.

Όπως είπε μιλώντας και ο ίδιος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, ταρώ και λοιπά κόλπα σημαίνουν απιστία προς τον Θεό:

«Η καταφυγή μας σε “μελλοντολόγους” αποτελεί δείγμα απιστίας στο Θεό.

Ο πιστός εμπιστεύεται όλη τη ζωή του στα χέρια του Θεού και καταφεύγει πάντοτε σ’ Αυτόν ζητώντας τη θεία πρόνοια. Αυτή η πίστη του δίνει κουράγιο στις δυσκολίες και τις περισσότερες φορές ελκύει τη βοήθεια του Θεού.

Ο απόστολος Παύλος (Γαλ. 5, 20) απαγορεύει τη μαγεία την οποία ονομάζει φαρμακεία.

Μόνο άνθρωπος άγιος, φωτισμένος από το Θεό, μπορεί αν φωτίζεται και αν αποκαλύπτει το μέλλον. Οι άγιοι του Θεού δεν παίρνουν χρήματα, όταν προφητεύουν. Αυτοί με τις προοράσεις τους βοηθούν τους ανθρώπους να βρουν το δρόμο της σωτηρίας.

Οι αστρολόγοι, τα μέντιουμ, οι καφεμάντεις, οι χαρτομάντεις και οι χρήστες ταρό, εργάζονται με την έμπνευση πονηρών πνευμάτων. Ο Θεός δεν είναι τόσο μικρός, που στον καφέ ή στα χαρτιά να φανερώνει το θέλημά Του. Ούτε εξαναγκάζεται να φανερώσει το θέλημά Του, όποτε το θέλει ο καθένας.»

Μήπως να πάρουν την Λίτσα Πατέρα για σύμβουλο γάμου;

Best of internet