Quantcast
THE STREAM

Έλληνας Ghost Rider έφαγε 12 κόκκινα φανάρια (και κάπου 20 χιλιάρικα πρόστιμο)

Φαίνεται υπεύθυνος άνθρωπος


THE NEWSROOM · 10 Μαΐου 2024

Το (όσο ξέρουμε) μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της χώρας κατάφερε να αρπάξει ένας οδηγός μηχανής το βράδυ της Τετάρτης. Το σκηνικό ξεκίνησε στην Βουλιαγμένη, όταν αστυνομικοί της Τροχαίας είδαν μια μηχανή χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας.

Όταν του έκαναν νόημα, ο οδηγός πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Μέχρι να συλληφθεί κάμποσες ώρες μετά, έκανε ό,τι μπαντιλίκια μπορεί να φανταστεί κανείς για να τους ξεφύγει: Μεταξύ άλλων, του χρεώνουν υπερβολική ταχύτητα, παράνομη αναστροφή, επικίνδυνους ελιγμούς και φυσικά, 12 κόκκινα φανάρια που πέρασε αχάμπαρος.

Να πούμε εδώ βέβαια ότι η ΕΛΑΣ έκανε όντως ΚΑΜΠΟΣΕΣ ώρες (και χιλιόμετρα) για να τον πιάσει. Ο Ghost Rider των Νοτίων Προαστίων πιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η μηχανή ήταν ανασφάλιστη και είχε δηλωθεί ως ακίνητη. Ο ίδιος ο οδηγός έφαγε 10.640 ευρώ πρόστιμα για τις παραβάσεις και 150 βαθμούς στο point system. Επίσης, θα φάει κι άλλα 10.500 ευρώ πρόστιμο από την ΑΑΔΕ. Όπως καταλαβαίνετε, η σούμα είναι 21.140 ευρώ πρόστιμο.

Έτσι είναι το Need for Speed, που να ξέρετε εσείς από αυτά.

(πηγή)

 

 

Best of internet