Quantcast
THE STREAM

Θεσσαλονίκη: Γιορτινά κλωτσομπούνια για μια θέση πάρκινγκ έπαιξαν δύο οργισμένοι Έλληνες γείτονες

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι και εσύ πήρες τη θέση πάρκινγκ μου ΓΤΧΣ


THE NEWSROOM · 21 Δεκεμβρίου 2023

Ένα χαρακτηριστικά χριστουγεννιάτικο περιστατικό μας χάρισε η όμορφη Θεσσαλονίκη, αγαπητές φίλες και φίλοι. Το βράδυ της Τετάρτης, δύο γείτονες που ζουν στον εξωτικό Εύοσμο σακατεύτηκαν για μια θέση πάρκινγκ, με αποτέλεσμα να ασχολούνται μαζί τους νοσοκομεία, κρατητήρια και δικαστήρια.

Οι δύο πρωταγωνιστές είναι ένας 63χρονος και ένας 37χρονος στρατιωτικός, οι οποίοι ξεκίνησαν να βρίζονται για το σποτ που αναφέρθηκε. Το escalation ξεκίνησε από τον πιο ηλικιωμένο οργισμένο Έλληνα, ο οποίος απείλησε, γαμωσταύρισε και τελικά κοπάνησε στο πόδι με έναν πλαστικό σωλήνα τον 37χρονο. Επίσης, του έκανε ζημιές στο αμάξι, πάντα με τον ίδιο σωλήνα.

Ο 37χρονος δεν δίστασε να απαντήσει με παρόμοια εργαλεία: Κλωτσομπούνια, βρισίδια και απειλές. Τελικά ο 63χρονος έκανε το τέλειο γιορτινό τουρ: Πρώτα πήγε στο νοσοκομείο “Γ. Παπανικολάου” με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια συνελήφθη από την αστυνομία και κατέληξε στο αρμόδιο ΑΤ. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κέρδισε τις εξής κατηγορίες: Απειλή, εξύβριση, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οπλοφορία και οπλοχρησία. Προς το παρόν έχει αφεθεί ελεύθερος και περιμένει τη στιγμή που θα δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Ούτε ο αντίπαλός του γλίτωσε φυσικά τα γιορτινά τρεξίματα με τον νόμο. Στην αρχή οδηγήθηκε στο αρμόδιο στρατοδικείο, όμως εντέλει παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών. Οι κατηγορίες του είναι ποινική δίωξη για απειλή, εξύβριση και απλή σωματική βλάβη. Το αστείο είναι ότι θα δικαστεί στο ίδιο δικαστήριο με τον 63χρονο.

 

Θα είχε ένα ενδιαφέρον να βρεθούν απέξω και να πλακωθούν για μια άλλη θέση πάρκινγκ.

(πηγή)

Best of internet