Quantcast
THE STREAM

Σιωπή και προσευχή πρότεινε ο Μητροπολίτης Λάρισας στο τρισάγιο για τα Τέμπη

Ξεπέρασε τα ομόφυλα ζευγάρια κι έπιασε τα Τέμπη ο μητροπολίτης Ιερώνυμος


THE NEWSROOM · 27 Φεβρουαρίου 2024

 

Εξαιρετικά ομιλητικός αποφάσισε να γίνει ο Μητροπολίτης Λάρισας και Τυρνάβου Ιερώνυμος στο τρισάγιο για τα Τέμπη, το οποίο έγινε την Κυριακή (25/2) στον τόπο της τραγωδίας τρισάγιο. Ο μητροπολίτης έκανε ένα σχόλιο για την πολιτική κατάσταση μετά και γύρω από το δυστύχημα, όμως η επιλογή των λέξεων είναι ελαφρώς sus (που λέει και η νεολαία).

Εννοούμε φυσικά τις δηλώσεις περί «θορύβου» και «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια». Γιατί μπορεί τα κλισέ για εμπιστοσύνη στον νόμο, στους θεσμούς και στους ειδικούς να ακούγονται καλά στην πράξη, όμως στην Ελλάδα έχουμε καταλήξει ότι χωρίς φωνή και θόρυβο πέφτει περισσότερο κουκούλωμα κι από την εποχή που ο Μητσοτάκης πρότεινε cocooning.

Όπως είπε:

«Να ξέρετε ότι έναν κεκοιμημένο τον τιμάς πολύ με τη σιωπή και την προσευχή, δεν τον τιμάς με τον θόρυβο.

Για άλλη μια φορά η μικροπολιτική έρχεται να καλύψει την ουσιαστική πολιτική, δηλαδή, το πώς θα γίνει ώστε οι σιδηρόδρομοι να είναι ασφαλείς, οι τόποι μας να είναι τόποι που θα είναι καύχημα μόνο για την ομορφιά τους και δεν θα γίνονται διάσημοι για άλλους λόγους και από εκεί και μετά όλα τα άλλα είναι απλά λόγια. Λόγια που απλά κουράζουν. Τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι δικαιώνουν τις ψυχές που έφυγαν.

Δεν είμαι αρμόδιος επί θεμάτων δικαιοσύνης και κοινοβουλευτικών θεμάτων. Ακούγονται πολλά λόγια και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Άρα το σπουδαίο είναι να αφήσουμε αυτούς που έχουν την ευθύνη και την αρμοδιότητα να μιλήσουν, να κάνουν τη δουλειά τους, να μην βιαζόμαστε

Δείτε το βίντεο:

Strong XMMMMMM energy.

Best of internet