Quantcast
THE STREAM

Εντωμεταξύ, απολύθηκε από το Scorpios αυτή που έλεγε «Είναι για σένα ΠΑΜ»

Η κατάσταση της εργατικής τάξης στην Ελλάδα


THE NEWSROOM · 12 Απριλίου 2024

Θερίζει η εργοδοτική αυθαιρεσία αγαπητές φίλες και φίλοι. Ποδαρικό στις απολύσεις φέρεται να έκανε το γνωστό καλλιθεώτικο μπιστρό Scorpios Music Bar, σύμφωνα με την πρώην εργαζόμενη και πρωταγωνίστρια του βίντεο που έφερε στη ζωή μας το ΠΑΜ, Μαρίνα Μπομπέσι. Μιλώντας στην εφημερίδα On Time, η κ. Μπομπέσι δήλωσε ότι η ιδιοκτήτρια του μπαρ Μαρίνα Ιορδάνοβα την απέλυσε γιατί τη ζήλευε.

Όπως είπε, αρχικά ήταν φίλες:

Είστε φίλες με την ιδιοκτήτρια του μπαρ «Scorpios»; Πόσα χρόνια την ξέρετε;

Είμαστε πολλά χρόνια φίλες. Δουλεύαμε μαζί χρόνια. Αποφάσισε να ανοίξει δικό της μαγαζί και ήθελε να μαζέψει ομάδα δυνατή! Εννοείται ότι θα πήγαινα.

Αλλά η πολλή δημοσιότητα και επιτυχία χάλασε την ωραία ατμόσφαιρα:

Δουλεύετε ακόμη στο «Scorpios Bar»; Πώς σας αντιμετωπίζουν;

Αυτό είναι το θέμα. Μετά την επιτυχία του βίντεο με εμένα και όσα είπα, δεν συνεργάζομαι πια με το «Scorpios». Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω «Scorpios είναι για σένα». Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια. Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο

Δηλαδή; Τι συνέβη;

Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…

Έπειτα από τόσα χρόνια συνεργασίας και φιλίας σας έδιωξε;

Η Μαρία δεν εκτιμάει αυτό που έγινε. Γενικότερα, δεν εκτιμάει όλους που δουλεύουν εκεί. Δεν συμπεριφέρεται όμορφα. Πλήρωσε 50 ευρώ το μοντάζ για τα βίντεο, δεν της ανήκουμε. Στα social media, που της σχολιάζουν ότι η επιτυχία έγινε χάρη σε εμένα και ζητούν να δουν βίντεο για το μαγαζί με εμένα, απαντά προσβλητικά.

Η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού δίνει μια άλλη εκδοχή (προφανώς):

«Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει.»

Αναρωτιόμαστε αν της είπε «Scorpios ΔΕΝ είναι για σένα» πριν την απολύσει.

Best of internet