Quantcast
THE STREAM

Για ξυλοδαρμό αστυνομικού στα Γιάννενα μπουζουριάστηκαν 4 φυντάνια μαθητές

Οι οποίοι μάλιστα είχαν πάει εκεί για σχολική εκδρομή


THE NEWSROOM · 15 Απριλίου 2024

Μπλεξίματα με σκληρούς μαθητές φαίνεται ότι είχαν δυο άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ πήγαν να κάνουν έλεγχο στα 4 φυντάνια, τα οποία είχαν έρθει εκδρομή στα Γιάννενα από τον εξωτικό Γιδά (aka Αλεξάνδρεια Ημαθείας), όμως η τετράδα δεν ψήθηκε.

Έτσι, ένας από τους μαθητές άρχισε στα μπουκέτα τον αστυνομικό και στη συνέχεια προσπάθησαν να το σκάσουν. Δυστυχώς γι’αυτούς, μπουζουριάστηκαν λίγο παρακάτω από τους δύο αστυνομικούς που στο μεταξύ είχαν δεχτεί κι ενισχύσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και σωματική βλάβη. Επίσης, ενημερώθηκαν οι γονείς τους.

Ο πιο άτυχος είναι κατά πάσα πιθανότητα ο υπεύθυνος της σχολικής εκδρομής, ο οποίος συνελήφθη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευόμαστε να φανταστούμε το πως θα μπορούσε να έχει αποτρέψει κάτι τέτοιο.

Δηλαδή, φαντάσου να έχεις κάτσει να φας ένα παγωτό δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων και να σε συλλαμβάνουν κι εσένα ξαφνικά επειδή τα φυντάνια σου πλακώθηκαν με την αστυνομία.

(πηγή)

Best of internet