Quantcast
THE STREAM

Δημοσιογράφος: «ΣΥΡΙΖΑ και ΕΡΤ μας στέρησαν την πρωτιά στη Eurovision»

Τη θεωρία για το πως αυτοί οι δύο σαμπόταραν την Ελένη Φουρέιρα ανέπτυξε ο Γιάννης Πουλόπουλος


THE NEWSROOM · 10 Μαΐου 2024

Όλα βγαίνουν στη φόρα κάποια στιγμή, αγαπητές φίλες και φίλοι. Όπως για παράδειγμα αυτό που μας δίδαξε ο Γιάννης Πουλόπουλος χτες το βράδυ στην εκπομπή Super Κατερίνα, συνοδεύοντας το μάθημα ιστορίας με ένα επικό ξέσπασμα οργής και θλίψης για την αναξιοκρατία και τον ωχαδερφισμό που δέρνει την Ελλάδα μας.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος κατηγόρησε την ΕΡΤ για την απόφαση να μην στείλει ποτέ την Ελένη τη Φουρέιρα στη Eurovision, υποστηρίζοντας ότι θα βγει σίγουρα πρώτη (οκ, δεν το λες κι απίθανο). Από εκεί και πέρα μπορείτε να δείτε και μόνοι σας πόσο φαίνεται να πονάει ακόμη με την απόφαση, όπως και το τι πολιτικές ευθύνες θεωρεί ότι υπάρχουν. Spoiler alert: Θεωρεί ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ ο ίδιος.

Όπως είοε

«Ήταν ολέθριο σφάλμα της ΕΡΤ και δεν θα τη συγχωρήσουμε ποτέ που δεν έστειλε την Φουρέιρα για την Ελλάδα και θα είχαμε βγει πρώτοι. Μας στέρησε η ΕΡΤ την πρώτη θέση στην Eurovision και δεν θα σταματήσουμε να το λέμε και να τους κουνάμε το δάχτυλο. Κάποια στιγμή πρέπει να απολογηθούν. Δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι με τα δικά μας χρήματα. Δεν έχουν ζητήσει μία συγγνώμη όλα αυτά τα χρόνια από εμάς τους Έλληνες που παίρνουν τα χρήματά μας.

Εγώ, λοιπόν, την ήθελα την πρωτιά. Αυτό έγινε το 2016. Έστειλαν τότε τους Argo.»

Περιμένουμε την απάντηση του Κασσελάκη, αδέρφια (ειλικρινά ελπίζουμε ότι θα έρθει).

Best of internet